Η άλεση θα πρέπει να είναι χονδρή καθώς ο καφές θα έρθει σε επαφή με υψηλή θερμοκρασία νερού και για αρκετό χρονικό διάστημα, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να τον καταστρέψουμε δίνοντας του πικρά χαρακτηριστικά. (συμβουλευτείτε το καφεκοπτείο της γειτονιάς σας για την κατάλληλη βαθμίδα άλεσης)
Βήμα 5ο:
Σφραγίστε το άνω και κάτω μέρος της συσκευής χωρίς να χρησιμοποιήσετε πολύ δύναμη. Μόλις το νερό φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία θα περάσει στο άνω μέρος καθώς βρίσκεται σε μιά ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ υγρού και αερίου. Σε αυτό το σημείο χαμηλώστε την ένταση απο το micro burner τόσο ώστε το νερό να παραμένει στο άνω μέρος της συσκευής.
|